VANDALI OKO NAS Kliještima na božićne lampice

VANDALI OKO NAS Kliještima na božićne lampice

Nebrojeno smo se puta u našem malom gradu uvjerili da ljudska pakost ne spava. Ispliva svako malo i samo je pitanje u kojem će se obliku vandalizma ukazati. Hoće li to biti išarana fasada, urušen prometni znak, razbijen izlog, bačena kanta za smeće s mosta u Pakru ili možda kontejner na vrhu nadstrešnice – i nije posebno važno. Mašta radi svašta, a potaknuta kapljicom alkohola daje različite rezultate koji uglavnom završavaju prijavom policiji. Gdje sve, barem što se javnosti tiče, uglavnom i završava.
Posljednji primjer imali smo jučer kad su nekom od prolaznika očito jako zasmetale ukrasne božićne lampice kojima su osvijetljena dva pakračka mosta, pa je u stilu Grincha uzeo stvari u svoje ruke.
„Na uglu kod bivšeg „Šimeckog“ netko je našao za shodno jednostavno presjeći kabl napajanja i uništiti nečiji trud. Konstantno se to ponavlja, ne samo ovdje nego na raznim lokacijama u gradu i to polako postaje ozbiljan problem“, javio nam je Almir Delihodžić, voditelj Vlastitog pogona Grada Pakraca.
Da se radi o namjeri potvrdio nam je i obrtnik Zvonko Martinović koji održava gradsku rasvjetu. „S lijeve strane je namjerno odsječen kabl napajanja, vidi se čisti rez gdje u kombinaciji s rosom nastaje kratki spoj“, potvrdio je Martinović i izrazio čuđenje da uopće postoji ljudi koje svaki dan možda susrećemo u gradu, a u stanju su činiti takve zločestoće.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email