VALENTINOVO: Ljubav kojoj su kumovali kugla i kegla

VALENTINOVO: Ljubav kojoj su kumovali kugla i kegla

Danas je Dan zaljubljenih pa smo u moru tekstova prigodne tematike na jednom portalu naišli na zanimljivu ljubavnu priču mladića i djevojke ispričanu na – kuglani.  Ljubav kojoj su kumovali kugla i kegla, ništa posebno ne bi bila da glavni lik priče nije dobro nam poznat Lipičanin Tibor Nemet, poznati kuglač koji je od prvih koraka na pakračkoj kuglani dominirao u mlađim uzrasnim kategorijama širom Hrvatske. Danas je profesionalni kuglač, a najveći uspjeh mu je brončana medalja sa Svjetskog juniorskog prvenstva održanog prije tri godine u Mađarskoj.  „Nastavljam obiteljsku tradiciju, djed je kuglao, a otac mi i danas zna “baciti” u nižim ligama“.

„Ona“ je Mirna Bosak, devetnaestogodišnjakinja iz Zaprešića, također kuglačica, a upoznali su se, naravno – na kuglani. Tibor je to pojednostavio i rekao da je prvi kontakt uspostavljen na natjecanju mladih u Zagrebu. Mirna, kao i svaka žena, oko tih i takvih stvari pamti malo detaljnije i o zajedničkim trenucima kaže: „Upoznali smo se na ljetnoj ligi, bacali smo stazu do staze i tu je sve počelo. Nakon toga malo facebook, kako to već danas ide, dan, mjesec, godina i sad smo tu gdje jesmo. Kuglački smo par pa to uključuje zajednička treniranja, malo više ja njega treniram nego on mene, ali tako je to u ljubavi“.  Dodaje, da je sretna jer je uz sebe ima nekog s kim može pričati o sportu koji nije previše medijski eksponiran, ali i otići na poneku kuglačku sportsku priredbu.

Uživamo dok smo zajedno, kažu, a tomu svjedoči i  fotografija koju dijelimo s vama. Sigurni smo da se Mirna smiješi i danas kad ju je Tibor na Valentinovo obradovao kakvom ružom ili sličnim znakom pažnje.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email