UPISI U SREDNJU ŠKOLU U Pakracu mjesta za 120 učenika

UPISI U SREDNJU ŠKOLU U Pakracu mjesta za 120 učenika

Internetskim prijavama u srijedu 26. lipnja u cijeloj Hrvatskoj započinje postupak upisa u srednje škole koji će trajati sve do 19. srpnja. U Srednjoj školi Pakrac je 120 slobodnih mjesta  za buduće srednjoškolce.

U odnosu na lanjsku upisnu kvotu za četverogodišnja zanimanja nema promjena: upisivat će se po jedan razred s 20 mjesta u opću gimnaziju, fizioterapeutske i građevinske tehničare te dva odjeljenja s po 20 mjesta medicinskih sestara/tehničara. Među trogodišnjim zanimanjima u odnosu na prošlogodišnji program je novost da će ove godine izostati fasaderi (lani tri učenika), a vraćaju se stolari za koje je predviđeno sedam  mjesta, a u istom kombiniranom odjeljenju ima još mjesta za sedam soboslikara-ličioca i šest zidara.

Lani su na prvom upisnom roku bila popunjena sva četverogodišnja zanimanja, osim građevinskih tehničara, dok je u trogodišnjim zanimanjima bilo mjesta kod svih i na jesenskom roku.

Osim za školske programe Srednja škola Pakrac raspisat će natječaj i za 20 ženskih i osam muških mjesta  u učeničkom domu.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email