UPISI U SREDNJU ŠKOLU PAKRAC Ove godine bez građevinskih tehničara

UPISI U SREDNJU ŠKOLU PAKRAC Ove godine bez građevinskih tehničara

Nakon ljetnog upisnog roka završenog danas, u Srednjoj školi Pakrac popunjena su sva mjesta u usmjerenjima opće gimnazije, medicinske sestre/tehničara i fizioterapeutskog tehničara, a slobodnih mjesta još ima u smjerovima za rukovatelja samohodnim građevinskim strojevima i montera suhe gradnje, 8 mjesta u svakom smjeru. Za njih će biti otvoren i jesenski upisni rok, a na ljetnom su za te smjerove bila zainteresirana 2 učenika po razredu.

U gimnaziju i fizioterapeutsku školu krenut će po 20 učenika, a u dva medicinska odjeljenja 39. Sigurno je da će najesen u Srednju školu Pakrac krenuti manje učenika nego u lanjskom ciklusu, a dovoljan dokaz tomu je što Ministarstvo znanosti i obrazovanja nije odobrilo odjeljenje za građevinske tehničare jer su se prijavila tek tri kandidata.

Službena objava slobodnih mjesta za jesenski upisni rok u SŠ Pakrac bit će 11. kolovoza. Početak prijava u sustav kreće 21. kolovoza, a konačne ljestvice poretka objavit će se 31. kolovoza.

Rang listom ljetnog upisnog roka za učenički dom popunjeno je svih 19 mjesta za učenice, a primljeno je i svih 11 prijavljenih učenika. Objava slobodnih mjesta u domu za jesenski rok predviđena je 14. srpnja. Prijave za tri nepopunjena  muška mjesta u jesenskom roku održat će se 31. kolovoza od 8 do 16 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email