ULICA HRVATSKE POLICIJE Završetak do kraja srpnja

ULICA HRVATSKE POLICIJE Završetak do kraja srpnja

Jutros su počeli radovi na četvrtoj  fazi modernizacije prometnice Ulice hrvatske policije iz Domovinskog rata (od bolnice do Bille) kojom će u potpunosti biti završena njena rekonstrukcija koja traje unazad dvije godine.

Mehanizacija, radnici i kooperanti Niskogradnje Jurčak iz Požege će pripremiti sustav odvodnje oborinskih voda, instalacije za javnu rasvjetu i drenažu za asfaltiranje preostalog dijela te prometnice te izgraditi na zapadnoj strani nastavak pješačke i biciklističke staze koja će se spojiti s ranije izgrađene u toj ulici, odnosno onoj u Andrije Hebranga. Na ranije postavljenim instalacijama bit će montirani kandlaberi i svjetiljke za javnu rasvjetu te u potpunosti postavljena javna rasvjeta u dijelu Hebrangove ulice gdje je do sada nije bilo. Također će uz potpunosti urediti raskrižje ulica Hrvatske policije, Osječke i Andrije Hebranga.

Vrijednost ovih radova je oko milijun kuna, 80 posto će financirati Ministarstvo regionalnog razvoja i europskih fondova, a preostalo gradski proračun, rekla je gradonačelnica Anamarija Blažević.

Svi ovi radovi kao  osnovno uređenje okoliša će biti gotovi do kraja srpnja.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email