UDRUGA INVALIDA RADA PAKRAC-LIPIK Slave 50. rođendan

UDRUGA INVALIDA RADA PAKRAC-LIPIK Slave 50. rođendan

Desetim sportskim igrama Udruga invalida rada Pakrac-Lipik slavi danas u gradskoj vijećnici 50 godina djelovanja. U povodu ovog jubileja u goste su im došli srodne udruge iz Požege, Kutine, Križevaca, Zagreba, Daruvara, Siska, Županje, Donje Stubice i slovenske Metlike. U povodu visoke obljetnice kao uzvanici su došli i čelni ljudi Hrvatskog saveza udruge invalida rada (HSUIR): predsjednik Josip Petrač i izvršni direktor Leke Sokolaj. Čestitajući obljetnicu i dosadašnji rad predsjednik Petrač je naglasio da je unutar njihovog Saveza riječ o jednoj od najstarijih udruga u Hrvatskoj kakvih nema puno te je predsjednici Zdenki Lulić uručio posebno priznanje – Plaketu HSUIR.

Otvarajući sportski dio jubileja lipički gradonačelnik Vinko Kasana, osim što im je poželio ugodno druženje i dobre sportske rezultate također je pohvalio rad Udruge i suradnju s Gradom Lipik zahvalivši svima koji su kroz pola stoljeća postojanja vodili Udrugu i doprinosili njenoj opstojnosti u vremenima koja uvijek nisu bila lagana.

U sportskom dijelu do 13 sati je predviđeno da se  46 članova gostujućih Udruga i 26 domaće natječu u tri sportske igre: visećoj kuglani, elektronskom pikadu i nabaci krug nakon čega će najuspješniji dobiti priznanja. Nakon ručka druženje će se nastaviti uz glazbu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email