U NEDJELJU: Nastavljaju se izbori u HDZ-u

U NEDJELJU: Nastavljaju se izbori u HDZ-u

Izborom gradskih i županijskih čelnika u nedjelju se nastavljaju unutar stranački izbori u HDZ-u, započeti proljetos pa radi epidemije prekinuti. Na glasačkom mjestu u stranačkim prostorijama u objektu Čirinović počevši od 8 sati 715 pakračkih članova HDZ-a imat će mogućnost popunjvanjem glasačkih listića potvrditi kandidirane za individualne i kolektivne dužnosti. Za predsjednicu Gradskog odbora HDZ-a Pakrac kandidatkinja je Anamarija Blažević, a za troje njenih potpredsjednika Mihael Andrijanić, dr. Kristina Milek i Marijan Širac. Jutros je završio i kandidacijski postupak za Gradski odbor Pakraca. Za 15 mjesta natjecat će se 27 kandidata.

Dosadašnji dugogodišnji predsjednik GO HDZ Pakrac Davor Huška, kao što je to najavio u našim medijima lani, nije se kandidirao za nikakve stranačke dužnosti.

Svi pakrački članovi HDZ-a u nedjelju imaju mogućnost glasovati i za čelne ljude županijske organizacije: za predsjednika ŽO HDZ-a Požeško-slavonske županije kandidat je prof. dr. sc. Željko Glavić, a za potpredsjednike Darko Puljašić,  Mile Pavičić, Antonija Jozić i Vinko Kasana.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email