TURNIR U PAKRACU: Zasad najbolje izgleda Domorad

TURNIR U PAKRACU: Zasad najbolje izgleda Domorad

Trećeg dana 23. malonogometnog turnira u Pakracu odigrane su četiri utakmice grupa A i B. Predviđen slobodni četvrtak iskorišten je da se odigra raspored od prvog dana (ponedjeljak odgođen zbog nevremena), a u prvoj utakmici je vrlo dobar sastav Drvo-prometa pobijedio je Dinamo iz Badljevine s 3:2. Unatoč pobjedi, dojam je da je momčad koju vodi Elvis Kokalović utakmicu odigrala s pola gasa i tek u nastavku turnira od njih očekujemo ono najbolje. Rukometaši LiPe opet su odigrali solidnu utakmicu i primorali CB Code – većinom bivše nogometaše – da se dobrano potrude za konačno slavlje od 5:4. Odličnu partiju u sljedećoj je utakmici pružila mladost Hajduka, točnije njegovi juniori koje vodi Dario Škariot. Protiv Drvo-prometa, kojem je to bila druga utakmica večeri, dobar dio utakmice bili su ravnopravan suparnik, no iskusniji i fizički moćniji igrači DP su na kraju ipak slavili s 3:0. Vrijedi zapamtiti imena Majstorovića, Čakarića, Širca, Baloga i ostalih petnaestogodišnjaka iz Hajduka kojima je ovo prvi seniorski turnir.
U posljednjoj večernjoj utakmici Obriježani (AŠ Sport…) su pobijedili Badljevčane sa 7:0.

Večer ranije (srijeda) postignuti su sljedeći rezultati: RK Lipa-AŠ Sport 1:4; Dinamo (B) – CB Code 0:5; Hajduk juniori – NK Slavonija 3:0; Elite Academy – Drvo-promet 3:4.
Nakon odigrana tri dana najbolji dojam ostavila je garešnička ekipa Domorad koja je u utorak upisala tri pobjede i izborila četvrtfinale, dok dobro djeluju i pakrački Elite Academy te Drvo promet od kojih tek očekujemo prave utakmice.

Svih natjecateljskih večeri posjeta je bila odlična, prema evidenciji organizatora (SZGP) utakmice je u prosjeku pratilo oko četiristo gledatelja pa slobodno možemo zaključiti da je turnir ovog formata, s većinom domaćim ekipama – pun pogodak. Na uštrb kvalitete koju su donosili sastavi iz Zagreba ili okruženja, dobili smo odličnu posjetu pa je osim pukog praćenja sportskog nadmetanja, jednako zabavno biti i na tribinama gdje dobre energije nikako ne manjka.
Turnir se nastavlja večeras i sutra, dok je za nedjelju predviđen slobodan dan.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email