TURNIR -KIŠA STVARA PROBLEME Utakmice završnice sele u dvoranu?

TURNIR -KIŠA STVARA PROBLEME Utakmice završnice sele u dvoranu?

Završnica pakračkog turnira koja se trebala igrati jučer, odgođena je zbog lošeg vremena, a predviđeni četvrtfinalni raspored s istim terminima prebačen je za danas. U slučaju lošeg vremena turnir će se igrati pakračkoj sportskoj dvorani, a konačna odluka o mjestu odigravanja bit će donesena najkasnije do 18 sati o čemu ćete biti informirani preko naše i facebook stranice Sportske zajednice Grada Pakraca.

Objedinjeno polufinale i finale u petak ili nedjelju

Za petak je predviđen objedinjen polufinalni i finalni dan. Kako nam kaže Denis Relota, tajnik SZGP, želja organizatora je da se posljednji dan turnira odigra na otvorenom. Ukoliko u petak vrijeme ne dozvoli odigravanje turnira, odgodit će se za nedjelju navečer (subota ne dolazi u obzir zbog utakmice Hrvatska – Nigerija na SP u Rusiji). Ako i nedjelja bude kišna, završnica će se odigrati u pakračkoj dvorani. Napominjemo da se za današnje utakmice i finalni dan naplaćuje ulaz od 10 kuna. Za žene i djecu ulaz je i dalje besplatan.

RASPORED – ČETVRTAK
19:30-20:20 -> Bravo Sport&Rekreacija – Žuta minuta
20:20-21:10 -> CB Numero/Kip Gradnja – Elite Academy
21:10-22:00 -> Caffe bar Jet Set/Public Daruvar – Šuma Šugić
22:00-22:50 -> Pop Corn Šakić/Bjelovar Live – Noćni klub Plavac

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone