TRŽNICA PAKRAC – 1. DAN Kolona kupaca u redu za piletinu

TRŽNICA PAKRAC – 1. DAN  Kolona kupaca u redu za piletinu

Uredno poštujući propisanu socijalnu distancu od dva metra, tridesetak kupaca jutros je ispred zapadnog ulaza na bijelu tržnicu stvorilo više od pedeset metara dugačku kolonu čekajući na uslugu prodaje piletine i jaja. Red je stvoren u 8 sati kad je započelo radno vrijeme tri proizvođača koji će danas prema ranije utvrđenom rasporedu svoje proizvode prodavati sve do 14 sati.

To su Galović (piletina), Kones-Bi (jaja) te Adela Jareš (mliječni proizvodi). Prodaja je organizirana tako da kupci ne zalaze u prostor bijele tržnice, već je na ulaznim i izlaznim vratima stvorena dva improvizirana prodajna mjesta. Na istočnom dijelu (ulaz od policije) Adela Jareš prodaje mliječne proizvode, dok je spomenuta gužva stvorena ispred prodajnog mjesta s piletinom. Unatoč gužvi prodavači konstantno nadopunjavaju asortiman i poručuju kupcima da ostanu disciplinirani jer robe ima dovoljno za sve. Cijene, prodavači tvrde, nisu mijenjali u odnosu na ranije.

„Prodaja teče bez problema, ljudi su strpljivi i disciplinirani i nema razloga da tako ne ostane. Danas je prvi put da se prodaja vrši na ovakav način pa sam zadovoljan ponašanjem kupaca i prodavača“, kazao je Alen Stipić, voditelj Tržnice Pakrac.

U petak jaja, tijesto i mliječni proizvodi

Ponovimo da tržnica radi i sutra (petak, 3. travnja od 8 do 14 sati), a svoje proizvode će na istom mjestu i na isti način prodavati Nana-Kor (jaja), Tjestenina Toni (tijesto), Jela Sudar i Blanka Leder (mliječni proizvodi).

Napominjemo da je prostor za prodaju prilagođen prema uputama Stožera za civilnu zaštitu, sukladno Odluci o iznimnom dopuštenju rada uz pridržavanje posebnih uvjeta za određene vrste tržnica i objekata na tržnicama za vrijeme proglašenja epidemije COVID-19.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email