TREĆA PREDSTAVA MJUZIKLA Ponovo puna dvorana

TREĆA PREDSTAVA MJUZIKLA Ponovo puna dvorana

I za treću predstavu pakračkog hit mjuzikla „Tko pjeva zlo ne misli“ u režiji Dubravke Špančić i izvedbi glumačke družine KPD „Sloge“, izvedene sinoć u Hrvatskom domu, u dvoranu su se unosili dodatni stolci što znači da ju je opet vidjelo više od 300 gledatelja. Kada se tome pridoda jednako takva posjećenost na prve dvije predstave 15. i 16. svibnja mjuzikl je u Pakracu vidjelo već oko 900 građana. Neki i više puta.

Nove predstave u Pakracu, zbog školskih i studentskih obveza pakračkih glumaca amatera za sada nisu u planu, rekla je D. Špančić, ali se one sele izvan našeg grada. Prva takva će biti izvedena već 9. lipnja na dvodnevnom festivalu „Tko pjeva zlo ne misli“ kojim se u zagrebačkom Maksimiru već nekoliko godina odaje počast najvoljenijem hrvatskom filmu. Predstava će u cijelosti biti izvedena  na Vidikovcu u parku Maksimir.

Nakon ljetne stanke slijedi 9. rujna nastup u Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu, a 21. listopada u Kutini, u organizaciji tamošnjeg Pučkog otvorenog učilišta. Interes je iskazalo i Pučko otvoreno učilište Daruvar, a okvirni termin je rujan.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email