TRADICIJA STARA 26 GODINA Izbor najboljih sportaša Pakraca u 2018. godini

TRADICIJA STARA 26 GODINA Izbor najboljih sportaša Pakraca u 2018. godini

Po 26. put Pakrački list pokreće izbor sportaša godine Grada Pakraca za prethodnu godinu. Kao i posljednje četiri godine partner je Sportska zajednica Grada Pakraca koja će osigurati nagradu od tisuću kuna, a List prigodno sportsko priznanje. Osim najboljeg sportaša, proglasit ćemo i najboljeg mladog sportaša (rođenog poslije 1. siječnja 2001. godine) te sportskog djelatnika volontera.

Način kandidiranja, kao i samo glasovanje između kandidata, ostaje isto kao što je ustanovljeno lani: svaki klub član Sportske zajednice Pakraca do 15. veljače može poslati elektronskim putem, klasičnom poštom ili osobno u uredništvo Lista (pakrackilist@gmail.com) ili Sportsku zajednicu (sportska-zajednica@pakrac.hr) prijedlog za svog ili tuđeg člana (stanovnik Pakraca ili registrirani igrač nekog od pakračkih sportskih klubova) te kratko obrazloženje rezultata i druge  sportske aktivnosti i iskazane kvalitete u 2018. godini za sve tri kategorije (sportaš, mladi sportaš, sportski djelatnik). Od pristiglih kandidatura napravit ćemo glasački listić i mailom poslati u svih 20 klubava člana Sportske zajednice da ga popune i vrate do 4. ožujka na način da onom kandidatu koga smatraju najboljim dodjele 5 bodova, drugom tri, a trećem bod. Tehnička komisija sastavljena od novinara Lista i Denisa Relote, tajnika Sportske zajednice, prebrojat će glasove, a proglašenje  i uručivanje će biti obavljeno u ožujku u sklopu svečanosti u povodu Dana Grada.

Lani su ovo priznanje dobili  Zvjezdana Drašner, streličarka SK Kuna kao najbolja sportašica Pakraca u 2017. godini, Patrik Amić, njezin klupski kolega, bio je u našem izboru najbolji mladi sportaš, dok je najboljim sportskim djelatnikom u 2017. godini proglašen Sadmir Delihodžić iz KK Slavonski banovac.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone