Svjetski dan srca – Odvojite par minuta i provjerite kako stojite sa zdravljem!

Svjetski dan srca – Odvojite par minuta i provjerite kako stojite sa zdravljem!

Zateknete li se danas na pakračkoj tržnici, a trebali bi jer danas je četvrtak, iskoristite priliku i Svjetski dan srca koji se kao i svake godine na današnji dan obilježava na pakračkoj tržnici pa izmjerite visinu, težinu, indeks tjelesne mase, opseg struka i bokova, šećer i tlak. Sve mjeranja uradit će vam patronažne sestre Doma zdravlja i studenti šeste godine zagrebačkog Medicinskog fakulteta studija na engleskom jeziku i ukazati vam postoji li kod vas slučajno vjerojatnost oboljevanja srca i krvnih žila. Sve to, naravno, na tečnom hrvatskom jeziku.

Kontrolni punktovi posloženi su tako da vas na kraju odrađenih mjerenja na uredno složenim kontrolnim punktovi čekaju medicinski stručnjaci s okupljenim vašim rezultatima i vrijednim savjetima vezanim uz njih, doznajemo od Jasmine Kovačević, voditeljice Službe za javno zdravstvo Požeško – slavonske županije.

20161006_100000

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone