SUTRAŠNJI BLAGDAN SVETOG NIKOLE Više priredbi i koncert

SUTRAŠNJI BLAGDAN SVETOG NIKOLE Više priredbi i koncert

 

Sveti Nikola, svetac katoličke i pravoslavne crkve, biskup, zaštitnik moreplovaca, ribara, pekara, zatvorenika, putnika, brodova, trgovaca, djece, i studenata sutra će tradicionalno pohoditi pakračku župu Uznesenja Blažene Djevice Marije i prosvjetne pakračke ustanove.

U župnoj crkvi s početkom u 17 sati okupit će se djeca i roditelji koji su unaprijed osigurali poklone koje će podijeliti ovaj svetac.

U sklopu sutrašnjeg slavljenja Sv. Nikolu u Osnovnoj glazbenoj školi Pakrac će biti održan s početkom u 18 sati tradicionalni koncert na kojem će nastupiti najmlađi polaznici: dječji vrtić, predškolska grupa, te učenici od prvog do trećeg razreda. U sklopu program na svim instrumentima koje uče izvest će 22 kraće točke, a na programu će biti prigodna  i klasične glazbena djela, najavljuje  ravnateljica Alfreda Petani Grafina.

Za razliku od ranijih godina polaznici Dječjeg vrtića „Maslačak“ će svetog Nikolu obilježiti programom unutar svojih zgrada pri čemu će mališani biti simbolično darivani, rekla je ravnateljica Višnja Klobučar.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email