SUTRA U GRADSKOJ VIJEĆNICI Osnivačka skupština teniskog kluba

SUTRA U GRADSKOJ VIJEĆNICI Osnivačka skupština teniskog kluba

Za sutra (petak) s početkom u 19 sati u gradskoj vijećnici najavljena je osnivačka skupština teniskog kluba u Pakracu. Inicijativa je došla iz Udruge mladih Mali most koja je prije otprilike godinu dana inicirala izgradnju teniskih terena pokraj gradskog stadiona. Želja im je da se tereni koriste više, ali i da se realizira ideja da nakon određenog vremena novoosnovani klub preuzme od Sportske zajednice upravljanje terenima, kaže Sven Zerdin, predsjednik Udruge Mali most.

Prvenstveni cilj kluba će biti popularizacija tenisa kroz pokretanje škole koja bi trebala omasoviti ovaj sport u Pakracu za što do sada nije bilo uvjeta, organizacija prigodnih turnira i u konačnosti uključivanje u sustav natjecanja.

Zato će se nakon osnivanja i registracije učlaniti u Sportsku zajednicu Grada Pakraca i Hrvatski teniski savez.

Na sutrašnjoj skupštini, na koju su dobro došli svi oni koji se žele baviti tenisom i raditi u klubu, trebalo bi biti izabrano vodstvo kluba, kao i ime i program rada.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone