SUSJEDI SLAVE: Udruga invalida rada Pakrac – Lipik gostovala u Daruvaru

SUSJEDI SLAVE: Udruga invalida rada Pakrac – Lipik gostovala u Daruvaru

Predstavnici Udruge invalida rada Pakrac – Lipik, sudjelovali su 3. studenog na obilježavanju 45 godina rada Udruge invalida rada Daruvar. Tom prilikom uručili su domaćinima prigodan poklon iz svoje kreativne radionice. Nakon uvodne riječi predsjednica UIR-a Daruvar Vesna Cerovečki upoznala je prisutne goste sa 45 godina rada njihove udruge, a podijeljena su i priznanja zaslužnim članovima udruge. Marica Mirić dipl. ing. održala je predavanje o provedbi Konvencije UN o pravima osoba s invaliditetom.

Nakon službenog dijela održano je i sportsko natjecanje gdje su između desetak udruga naši predstavnici osvojili 3. mjesto u igri nabaci krug. Ekipa je nastupila u sastavu Ivan Sekulić, Mato Štampf, Đuro Domšić i Stjepan Poleto. UIR Pakrac – Lipik nastavlja s provedbom projekta, te u suradnji s Poduzetničkim centrom Pakrac počinje obuku za rad na informatičkoj opremi.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone