SURADNJA ZA PRIMJER NK “Osijek” ugostio pakračku školu nogometa

SURADNJA ZA PRIMJER  NK “Osijek” ugostio pakračku školu nogometa

Mala sportska kolonija iz Pakraca, točnije pedesetak polaznika Škole nogometa Hajduk Pakrac te njihovih trenera i roditelja, gostovalo je u ovog vikenda u Osijeku gdje su na poziv domaćina prisustvovali prvenstvenoj nogometnoj utakmici 1. HNL između Osijeka i Slaven Belupa odigranoj na stadionu Gradski vrt.

Pozadina lijepe geste prvoligaša s Drave nije bio samo posjet utakmici, već i donacija sportske opreme ovog renomiranog prvoligaša pakračkoj školi nogometa koja je upriličena na centru igrališta pred sam početak utakmice. Garnitura dresova i desetak lopti samo su mala potvrda  višegodišnje odlične suradnje ova dva kluba bazirane prvenstveno na mlađim uzrasnima kategorijama iz kojih je iz Pakraca put Osijeka već otišlo nekoliko nadarenih nogometaša. Trend je to koji će se nastaviti, barem tako tvrde domaćini, očito zadovoljni materijalom koji pristiže iz pakračke tvornice budućih nogometaša.

Veliki trenutak za male nogometaše iz Pakraca bio je i uvod u samu utakmicu jer su igrače obje momčadi na teren, ruku za ruku, izveli dječaci i djevojčice iz najmlađe kategorije pakračke škole nogometa, dok su oni nešto stariji darovani navijačkim rekvizitima prvoligaša s Drave.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone