KPD "Sloga": Sudjelujte u ljetnim glazbenim radionicama!

KPD "Sloga":   Sudjelujte u ljetnim glazbenim radionicama!

Dos Guitarras, Grgur Špančić  i Toni Mandušić, prošlogodišnji pobjednici na glazbenom natjecanju Antene Zagreb “Glazbom STOP maltretiranju”, bit će voditelji ljetnih glazbenih radionica u Pakracu.

Upravo su pobjedom na ovom glazbenom natjecanju osvojili glazbene instrumente za cijeli bend na ime škole u Daruvaru, a budući je glazba dio njihova slobodna vremena te zahvaljujući razumijevanju škole u Daruvaru, instrumenti su smješteni u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman” u dvorani “Ivan Nemet” gdje će biti i prvi susret zainteresiranih polaznika zakazan za 13. lipnja u 19 sati.

Poziv je usmjeren učenicima osnovne škole od 5. do 8. razreda te 1. i 2. razreda srednje škole, koji vole glazbu i žele tijekom ljeta, dva puta tjedno po 45 minuta, naučiti više o glazbi, pjevanju i sviranju instrumenata gitare, bas gitare ili bubnja. Iako je poželjno imati svoj glazbeni instrument, on nije uvjet za sudjelovanje u glazbenim radionicama.

Rad će biti organiziran u grupama po 5 sudionika, uz suglasnost roditelja, a po grupi se planira trajanje do ukupno 20 radnih sati. Najnapredniji sudionici bit će pozvani na intenzivniji rad i suradnju s ciljem osnivanja benda. Radionice su besplatne za sve polaznike, a jedino što se od polaznika očekuje je redovno sudjelovanje i predanost.

Sve dodatne informacije zainteresirani mogu dobiti na brojeve 099 788 43 43 (Toni Madušić) i 098 932 38 05 (Grgur Špančić).

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email