STRELIČARSTVO 3D natjecanje “Bljesak” na Omanovcu

STRELIČARSTVO 3D natjecanje “Bljesak” na Omanovcu

U organizaciji SK „Kuna“ Pakrac i Hrvatskog streličarskog saveza na Omanovcu je u tijeku natjecanje u 3D streličarstvu koje se boduje za Hrvatski i Jadranski 3D kup. Za natjecanje je prijavljeno 55 natjecatelja iz 18 klubova s područja Hrvatske i Slovenije koji će bodove sakupljati u muškoj i ženskoj apsolutnoj kategoriji (stilovi Instinktivni, Dugi, Goli, Lovački i Složeni luk) na trodimenzionalnim metama postavljenim na streličarskim stanicama podno našeg planinarskog doma.

Svečano otvorenje turnira započelo je minutom šutnje za nedavno preminulog Damira Maroševića – Maroška, člana i jednog od osnivača pakračkog streličarskog kluba. Sudionicima je sportski uspjeh, ali i ugodno vrijeme provedeno na Omanovcu, ispred domaćina poželio Zoran Petrović, dok je ispred Grada Pakraca isto učinio dogradonačelnik Marijan Širac. Upućujući sportske želje Širac je prisutne kratko podsjetio i na svibanj 1995. godinu i oslobodilačku vojnoredarstvenu akciju „Bljesak“ čije ime i nosi ovaj turnir. Rezultate natjecanja objavit ćemo naknadno.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone