SK “KUNA” PAKRAC “Kune” nižu nove inozemne i domaće uspjehe

SK “KUNA” PAKRAC “Kune” nižu nove inozemne i domaće uspjehe

Streličarski klub “Kuna“ nastupio je protekle nedjelje, 3. lipnja, na turniru u 3D streličarstvu održanom u mjestu Turjak susjednoj nam Sloveniji. U organizaciji LK Turjak i Lakostrelske zveze Slovenije na turniru je nastupilo oko 150 natjecatelja iz Slovenije, Hrvatske i Italije, a Streličarski klub „Kuna“ Pakrac predstavljalo je 5 njegovih članova.
Najuspješnija „Kuna“ bila je Ane Winter koja je osvojila 1. mjesto u kategoriji dugi luk seniorke, Mirela Miletić i Dario Marošević su osvojili 3. mjesta u seniorskoj konkurenciji u disciplini dugi luk, dok je u kategoriji goli luk u seniorskoj konkurenciji Zvjezdana Drašner osvojila 3. mjesto a Zoran Petrović 4. mjesto.
Usporedno s održavanjem turnira u Sloveniji, odvijao se Sisku streličarski turnir Star WA900 na kojem je nastupio i prvo mjesto osvojio Tomislav Nemet te pritom ostvario 4 nova državna rekorda u seniorskoj i veteranskoj kategoriji.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone