STREETBALL U LIPIKU 22. I 23. LIPNJA Najatraktivniji turnir do sada

STREETBALL U LIPIKU 22. I 23. LIPNJA Najatraktivniji turnir do sada

Cedevita Lipik 3×3 challenger, turnir koji će u Lipiku biti odigran 22. i 23. lipnja, već dvije godine u svijetu 3×3 ulične košarke nosi epitet najboljeg challengera na svijetu. Ovo je 20. turnir u uličnoj košarci koji će biti organiziran u Lipiku.

Za naslov najboljeg borit će se 16 ekipa koje dolaze sa čak 5 kontinenata i iz 13 zemalja. Konkretnije, u Lipiku će igrati:

Tokyo (Japan), Colonia (Urugvaj), Townsville (Australija), Princeton (SAD), Riga (Latvija), Gdanjsk (Poljska), Humpolec (Češka), Moskva Inanomo i Gagarin (Rusija), Nice (Francuska), Ljubljana East i Kranj (Slovenija), Sarajevo (Bosna i Hercegovina), Beograd i Ralja (Srbija), Split (Hrvatska)

Ulična 3×3 košarka je prošlo ljeto postala novi olimpijski sport i svoju će premijeru doživjeti 2020. godine na igrama u Tokyu.Ovo je prvi turnir na europskom tlu na kojem će nastupiti ekipe s 5 kontinenata, a pojedine će upravo u Lipiku imati svoju europsku premijeru.

Košarkaški i plesni spektakl

Osim sportskog spektakla koji je prema kvaliteti i atraktivnosti ekipa definitivno zagarantiran, posjetitelji će u ponudi imati i pregršt pratećih sadržaja uz bogatu ponudu i neizostavne partye u čuvenom prostoru robne kuće Budućnosti u Lipiku. Posebno atraktivan će biti zabavni dio programa u subotu 23. lipnja kada će publika u Lipiku imati prilike uživati u nastupila atraktivnih Cedevitašica – cheerleadersica KK „Cedevita“ Zagreb, kao i u nastupu plesačica i plesača iz Plesnog studija Fusion.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email