SRETNI DANI U KNJIŽNICI Opraštanje zakasnine i rasprodaja knjiga po simboličnim cijenama!

SRETNI DANI U KNJIŽNICI Opraštanje zakasnine i rasprodaja knjiga po simboličnim cijenama!

Povodom Mjeseca knjige u pakračkoj Gradskoj knjižnici upriličili su „sretne dane“ za sadašnje, ali i eventualne buduće korisnike. Ako ste se našli u situaciju da niste na vrijeme vratili knjigu, što knjižnica kažnjava s pravilnikom propisanih 0,50 kn po danu, to u periodu od 30. listopada do 5. studenog možete učiniti – bez zakasnine. Zgodna pogodnost, naročito za one koji su i ne sjećaju kad su točno posjetili Gradsku knjižnicu i posudili kakvu građu.
Za one koji do danas nisu bili članovi Gradske knjižnice i za to plaćali redovitu članarinu od 50 kuna, u tekućem tjednu mogu to postati po povlaštenoj cijeni od samo 30 kuna.
Sretni dani su i za ljubitelje knjiga. Od ponedjeljka u prostoru knjižnice traje rasprodaja revizijom otpisane knjižne građe pa shodno tome – a neovisno tomu zanima li vas beletristika, dječja književnost ili pak stručna literatura – knjiga košta 10 kuna! One dječje i po 5…
Volite li dobro štivo, a želite očuvanu knjigu, trebate požuriti! Doznajemo da prodaja ide bolje od očekivanog, a kupci uglavnom srednje i starije dobi, te mlade majke koje se odlično snalaze u šarenilu slikovnica, odlaze kući s punim rukama.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email