SREDNJA ŠKOLA PAKRAC: Upisi u školu i Učenički dom

SREDNJA ŠKOLA PAKRAC: Upisi u školu i Učenički dom

Internetskim prijavama u cijeloj Hrvatskoj sutra započinje postupak upisa u srednje škole koji će trajati do 22. srpnja. U Srednjoj školi Pakrac je 120 slobodnih mjesta za buduće srednjoškolce.

U odnosu na lanjsku upisnu kvotu za četverogodišnja i petogodišnja zanimanja nema promjena: upisivat će se po jedan razred s 20 mjesta u opću gimnaziju, fizioterapeutske i građevinske tehničare, te po dva razreda s 20 mjesta za smjer medicinska sestra/tehničar opće njege. Među trogodišnjim zanimanjima ove godine će se upisivati monteri suhe gradnje i rukovatelji samohodnim građevinskim strojevima, svaki po 10 mjesta u kombiniranom razrednom odjeljenju.

Lani su u srednju školu upisana 92 učenika s tim da su smjerovi opća gimnazija, medicinska sestra/tehničar i fizioterapeutski tehničar po običaju bili popunjeni, dok je za građevinske tehničare i stolare vladao slabiji interes.

Osim za školske programe, Srednja škola Pakrac objavila je natječaj i za 35 mjesta u Učeničkom domu, od čega su 24 mjesta za djevojke i 11 za mladiće. Prijave za upis su 23. i 24. srpnja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email