SLIJEPE I SLABOVIDNE OSOBE Tridesetak žena na tradicionalnom druženju u Pakracu

SLIJEPE I SLABOVIDNE OSOBE Tridesetak žena na tradicionalnom druženju u Pakracu

Udruga slijepih Pakrac – Lipik ugostila je danas prijepodne u svojim prostorijama tridesetak slijepih i slabovidnih žena s područja Slavonije i Baranje pristiglih na tradicionalno druženje koje se svake godine organizira u drugom gradu. Kako je u pozdravnom govoru rekao Stanko Kovačić, predsjednik US Pakrac – Lipik, red je došao i na Pakrac, a domaćinstvo će uz klasično druženje i razmjenu iskustava biti nadograđeno prigodnim programom u okviru kojeg će gošće iz Požege, Slavonskog Broda, Virovitice, Vukovara i Vinkovaca, uz domaće članice, osim uobičajene šetnje gradom imati priliku upoznati se s tiflotehničkim pomagalima namijenjenim slijepim osobama koje će pobliže predstaviti zastupnici tvrtke Cobolt Systems LTD iz Velike Britanije.
Osim toga, Mirjana Bilopavlović iz Centra za podršku i razvoj civilnog društva Delfin Pakrac, pakračkim gošćama predstavit će program pružanja podrške žrtvama i svjedocima na sudu. Ono najugodnije predviđeno je za ranoposlijepodnevne sate koje će društvo potrošiti za druženje na svježem zraku uz uvijek odličnu atmosferu koju nudi Planinarski dom na Omanovcu.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone