SKUPŠTINA PAKRAČKIH RIBIČA Novi mandat dosadašnjem vodstvu

SKUPŠTINA PAKRAČKIH RIBIČA Novi mandat dosadašnjem vodstvu

Ivica Nožarić će i dalje biti predsjednik Športskog ribolovnog društva „Pakrac“ odlučili su njegovi članovi na izbornoj skupštini što je jučer održana u vijećnici kurije Janković. Također nema promjene niti u ostalim pojedinačnim dužnostima pa će potpredsjednik i dalje biti Željko Čavlović, tajnik Tihomir Vuković i blagajnik Mladen Tessari.

Članovi ŠRD „Pakrac“ lani su se natjecali u županijskoj ligi gdje su nakon šest prvenstvenih turnira u konkurenciji šest klubova osvojili prvo mjesto pri čemu je Darko Sedlar bio najuspješniji pojedinac lige, a mladi David Čatak najbolji kadet što mu je omogućilo nastup na državnom natjecanju.

Pored toga sudjelovali su i na drugim turnirima, a i sami organizirali Kup „Bljesak“ i održali školu za mlade ribolovce te organizirali polaganje ribičkih ispita. Osim natjecanja održali su više radnih akcija na održavanju jezera Pakurnovac i Raminac koje su poribili s ribom u vrijednosti od 16.000 kuna.

Za sve aktivnosti, 94 člana društva razvrstani kao seniori, juniori, kadeti, žene i invalidi, potrošili  su oko 40.000 kuna, od čega su 10.000 dobili iz Sportske zajednice, a 2.000 izravno od Grada Pakraca.

U sličnom radnom i financijskom intenzitetu planiraju rad i u 2020. godini, a svi članovi pozvani su na radne akcije koje će se na jezerima održavati sve tri preostale nedjelje u veljači, kao i prve u ožujku.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email