SK „KUNA“ Streličarima odgođena sva natjecanja

SK „KUNA“ Streličarima odgođena sva natjecanja

Upravni odbor Hrvatskog streličarskog saveza odlučio je u skladu s preporukama i najnovijim mjerama Vlade RH, odgoditi sva streličarska natjecanja do ukidanja predloženih mjera za zaštitu zdravlja. Tako je i dvoransko prvenstvo Hrvatske koje je trebalo biti održano idući vikend u Rijeci odgođeno za jesen.

Posljednje natjecanje na kojem su nastupili članovi Streličarskog kluba „Kuna“ Pakrac održano je proteklog vikenda u Sisku u sportskoj dvorani Brezovica u disciplini WA 2 x18 m “Sisačka zima ” i natjecanje za Hrvatsku streličarsku ligu i Kup.

Pakrački streličari su se natjecali u tri kategorije. U seniorskoj kategoriji, disciplina dugi luk, nastupilo je šest natjecatelja, a Igor Krušić osvojio je prvo mjesto. U disciplini instiktivni luk nastupilo je pet natjecatelja, pri čemu je Dario Marošević osvojio prvo, a Tomislav Nemet treće mjesto, dok je u disciplini goli luk Josip Šebić osvojio peto mjesto od ukupno 13 natjecatelja.

U kategoriji veterana, nastupio je Zoran Petrović u disciplini goli luk i osvojio treće mjesto u konkurenciji četiri natjecatelja. Karlo Turković bio je jedini natjecatelj u kategoriji kadeta, disciplina instiktivni luk, pa je tako osvojio prvo mjesto.

U trenutnom poretku po klubovima, SK „Kuna“ nalazi se na drugom mjestu Hrvatske streličarske lige, od ukupno 22 kluba.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email