SINOĆ NA TRGU DR. FRANJE TUĐMANA Odana počast generalu Praljku i braniteljima

SINOĆ NA TRGU DR. FRANJE TUĐMANA Odana počast generalu Praljku i braniteljima

Oko  pedesetak građana, predstavnika pakračkih i lipičkih braniteljskih udruga, čelništva oba naša grada okupilo se je sinoć kod spomenika dr. Franju Tuđmanu na istoimenom pakračkom trgu kako bi paljenjem svijeća i molitvom odali počast jučer tragično preminulom generalu Slobodanu Praljku.

Anamarija Blažević, pakračka gradonačelnica je pri tom dodala da se ovim činom još jednom odaje počast i svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Miroslav Ivančić, predsjednik Gradskog vijeća Pakrac, je zahvalio okupljenima što su došli odati počast čovjeku koji je na najbolniji način rekao kako mi nismo agresori, kako smo branili svoje, te pozvao na molitvu za sve naše generale nepravedno osuđenih  od institucija koje ne poznaju niti pravo, niti pravdu.

I pakrački župnik mons. Matija Juraković, koji je predvodio molitvu, kao završni čin ovog okupljanja je pozvao okupljene na molitvu za žive generale, za  generala Praljka, za sve branitelje, za pamet našeg čelništva i za slogu hrvatskog naroda koja nam je sada potrebna.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email