“ŠETNJA SJEĆANJA”: Za one koji se ne mogu sjetiti

“ŠETNJA SJEĆANJA”: Za one koji se ne mogu sjetiti

“Šetnja sjećanja” od Srednje škole Pakrac do Toplica Lipik završna je aktivnost Palijativnog tima „LiPa“ koja je održana danas, a posvećena podizanju svjesnosti na oboljele od Alzheimerove bolesti.

Članovi Palijativnog tima LiPa, njihovi suradnici i 60-ak pakračkih srednjoškolaca medicinskog usmjerenja danas su u znak podrške oboljelima od ove bolesti prošetali od Pakraca do Lipika noseći šarene balone.

dsc_6822

„Ovo je treća godina kako organiziramo ovu aktivnost povodom mjeseca Alzheimerove bolesti, a ovom „šetnjom“ želimo se prisjetiti onih koji se nas ne mogu sjetiti“, rekla je Vesna Božić, članica Palijativnog tima „LiPa“.

Dolaskom u Lipik, obilježavanje će se nastaviti u konferencijskoj dvorani Quella lipičke bolnice uz prigodan film ovoj bolesti te druženje, a nakon toga je predviđena radionica u povodu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja na temu „Jačanje društvenog poduzetništva u palijativnoj skrbi na području Zapadne Slavonije“ čiji su organizatori LAG “Zeleni trokut”, Palijativni tim „LiPa“ i Pučko učilište Obris.

dsc_6824

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email