SELEKCIJA HNS-a U SPLITU Iz naše županije pozvani samo Pakračani

SELEKCIJA HNS-a U SPLITU Iz naše županije pozvani samo Pakračani

Luka Majstorović i Stjepan Dietzman, mladi nogometaši iz Pakraca predstavljali su matični klub Hajduk u sklopu selekcije Nogometnog saveza Osijek na jesenskom selektivnom turniru nogometnih središta Hrvatskog nogometnog saveza (U14) održanom 22. – 25. studenog u Splitu.
Luka i Stjepan su, kao jedini igrači s područja Požeško-slavonske županije, bili na popisu 18 igrača iz četiri županije odabranih iz nogometnih škola Osijeka, Cibalije, HypoLimača, Marsonije i Sloge. Osim njih u Osječkom stručnom stožeru, kao županijski instruktor PS županije bio je i naš trener Siniša Grubišić.
Kako od njega doznajemo, naši momci su u četiri odrađene utakmice skupili pristojnu minutažu i u vremenu provedenom na terenu opravdali svoje pozivnice. NS Osijek je uz dvije pobjede, remi i poraz na kraju osvojio 2. mjesto (Zagreb je bio najbolji) na turniru.
Splitski turnir samo je nastavak pozivanja pakračkih nogometaša na selektivne turnire ove kategorije. Prije Dietzmana i Majstorovića pozvani su bili i ponajveći pakrački talent Matija Benković (2004. godište), Marko Milošević (2003. godište), danas igrač NK Osijek, kao i Matija Joščak (2001. godište), danas također član osječkog prvoligaša.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email