SELEKCIJA HNS-a U SPLITU Iz naše županije pozvani samo Pakračani

SELEKCIJA HNS-a U SPLITU Iz naše županije pozvani samo Pakračani

Luka Majstorović i Stjepan Dietzman, mladi nogometaši iz Pakraca predstavljali su matični klub Hajduk u sklopu selekcije Nogometnog saveza Osijek na jesenskom selektivnom turniru nogometnih središta Hrvatskog nogometnog saveza (U14) održanom 22. – 25. studenog u Splitu.
Luka i Stjepan su, kao jedini igrači s područja Požeško-slavonske županije, bili na popisu 18 igrača iz četiri županije odabranih iz nogometnih škola Osijeka, Cibalije, HypoLimača, Marsonije i Sloge. Osim njih u Osječkom stručnom stožeru, kao županijski instruktor PS županije bio je i naš trener Siniša Grubišić.
Kako od njega doznajemo, naši momci su u četiri odrađene utakmice skupili pristojnu minutažu i u vremenu provedenom na terenu opravdali svoje pozivnice. NS Osijek je uz dvije pobjede, remi i poraz na kraju osvojio 2. mjesto (Zagreb je bio najbolji) na turniru.
Splitski turnir samo je nastavak pozivanja pakračkih nogometaša na selektivne turnire ove kategorije. Prije Dietzmana i Majstorovića pozvani su bili i ponajveći pakrački talent Matija Benković (2004. godište), Marko Milošević (2003. godište), danas igrač NK Osijek, kao i Matija Joščak (2001. godište), danas također član osječkog prvoligaša.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone