Sanja Krucki i Ebony Lasić – zajednička izložba majke i kćeri

Sanja Krucki i Ebony Lasić – zajednička izložba majke i kćeri

„Ova izložba spoj je više različitosti, različitog stvaralaštva povezanog snažnom vezom majke i kćeri, spoj mladosti i iskustva, spoj različitih tehnika, motiva i načina izraza. Nit poveznica im je želja za stvaranjem i traženjem vlastitog izraza“ rekla je Jelena Hihlik, ravnateljica pakračkog Muzeja na jučerašnjem otvorenju izložbe slika Sanje Krucki i Ebony Lasić postavljene u Multikulturalnom centru Lipik.

Sanja i Ebony, majka i kći iz Pakraca, dijele zajedničku ljubav prema likovnoj umjetnosti, razlikuje ih tek tehnika stvaranja pa se Sanja više izražava kroz jarke boje prenoseći na platno pejzaže, mrtvu prirodu i apstraktne motive, dok  23 – godišnja Ebony – studentica Likovne akademije u Osijeku – za sada preferira monokromne akvarele gdje su posebno dojmljivi portreti koje izvodi gotovo fotografskom preciznošću.

Tridesetak posjetitelja na jučerašnjem svečanom otvaranju pozdravila je i Jasna Molnar – Kukić, ravnateljica MC Lipik, te Vinko Kasana, gradonačelnik Lipika koji je na simpatičan način podržao dvije Pakračanke: „ Ja vam se u slikanje ne razumijem previše, meni je sve to lijepo i prelijepo, želim vam samo da tako nastavite, pa ako jednog dana postanete uspješne i priznate na nekom visokom nivou, nemojte zaboraviti Lipik i svoja prva izlaganja“. Glazbenom točkom program su uveličali Predrag Kukić i Goga Bojčić Romić

Izložba  se može razgledati u Multikulturalnom centru Lipik do 11. svibnja.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email