SAJAM UDRUGA Proizvode izložilo 32 udruge i OPG-a

SAJAM UDRUGA Proizvode izložilo 32 udruge i OPG-a

Na sajmu udruga koje je organizirala Turistička zajednica Grada Pakraca povodom obilježavanja Dana Grada, danas je ispred Gradske sportske dvorane svoje proizvode izložilo 32 udruga i OPG-a iz pet županija.

Posjetitelji mogu vidjeti unikatne radove poput izrade zlatoveza, nakita, vezenja, obradu drveta te kupiti i prigodne uskrsne šarene rukotvorine poput pisanica svih oblika i raznih načina ukrašavanja. Organizatori su se pobrinuli i za one najmlađe, uz šarenilo balona i slastica, na travnatoj površini pokraj sportske dvorane postavljen je i zabavni park.

I ove godine vrijedni članovi naših lokalnih udruga pripremili su razne delicije, tako moglo se isprobati raznih slanih i slatkih slastica, a članice udruge “Hrvatska žena” Prekopakra i ove godine pripremile su različite vrste torti i kolača koje su dijelile posjetiteljima kao poklon povodom Josipova.

NAKON SAJMA KONCERT „MAGAZINA“

Pakračanke i Pakračani u povodu Dana Grada svake godine imaju prigode u svome gradu uživati i u velikom koncertu, a večeras će  ih zabavljati grupa „Magazin“ u Gradskoj sportskoj dvorani, na velikom koncertu koji će početi u 20 sati. Ulaz na koncert neće se naplaćivati.

FOTOGALERIJA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email