SAJAM UDRUGA Predstavilo se više od trideset izlagača

SAJAM UDRUGA Predstavilo se više od trideset izlagača

 

Na sajmu udruga kojeg je organizirala Turistička zajednica Grada Pakraca povodom obilježavanja Dana Grada, jučer se na promotivnim štandovima ispred Gradske sportske dvorane predstavilo čak trideset i dvoje izlagača udruga i OPG-a, pristiglih iz čak četiri županije pa se obzirom na zastupljenost gotovo cijele Slavonije o jučerašnjem sajmu može govoriti i kao regionalnoj priredbi ove vrste. Osim domaćih, već uobičajenih izlagača koje možete vidjeti zajedno sa svojim proizvodima na svakom ozbiljnijem okupljanju, posjetitelji su ove godine doista imali raznoliku i bogatu ponudu.

Ukoliko ste izdvojili koji sat subotnjeg predvečerja mogli ste tada primjerice vidjeti izloženi unikatni nakit, kušati med Krivačića ili Salete, a ako ste sladokusac – posebno su ukusni bili kolači pripremljeni u kućnoj radinosti članica Udruge „Hravtska žena“ iz Prekopakre ponuđeni posjetiteljima na besplatnu degustaciju.

Zadovoljna je bila i Gabrijela Sabo Seleši, voditeljica ureda TZ Pakrac: „Interes izlagača je bio veći nego prošle godine, što raduje, ali i obavezuje. Očito je da će ovaj sajam iz godine u godinu ići naprijed pa polako moramo misliti i širiti se prostorno, jer predviđeni prostor za sve izlagače koji se žele pojaviti na sajmu polako postaje pretijesan. No, kažem, to raduje jer lijepo je vidjeti da su ovdje zastupljeni i Slavonski Brod, Bjelovar, Požega, Osijek…“

 

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email