SAJAM CVIJEĆA: Novi iskorak u kvaliteti cjelokupne priredbe

SAJAM CVIJEĆA: Novi iskorak u kvaliteti cjelokupne priredbe

 

Na 6. Sajmu cvijeća u Lipiku koji se danas održava na prostoru parkirališta parka kao i u parku, izlaže 110 izlagača iz sedam županija, a osim cvijeća, sadnica i drugog vrtnog materijala i pribora u ponudi su i brojni štandovi s rukotvorinama, slasticama, suvenirima, više različitih igraonica za djecu, turističke vožnje vlakom, ugostiteljski štandovi i drugi različiti sadržaji poput jahanja na konjima, vožnja na kvadovima i slično.

sajam cvijeca 2

„Sajam je ponovo narastao, s lanjskih 70 na ovogodišnjih 110 izlagača, a vjerujemo da će porast pratiti i broj posjetitelja što je dokaz da je 40-tak volontera odradilo dobar posao”, istako je Hrvoje Kovačić, direktor Turističke zajednice Lipik, koja je zajedno s gradskom upravom najviše učinila na organizaciji ove vrlo uspješne manifestacije što potvrđuje maksimalna popunjenost lipičkih  parkirališta i brojni posjetitelji od kojih mnogi nisu Lipičani.

Sajam je otvoren do 19 sati, a osim kupovine posjetitelji zadovoljstvo mogu pronaći  u ugostiteljskoj ponudi i glazbi za koju su zadužene „Moslavačke lole”.

 

sajam cvijeca 3

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email