RADIONICE KPD SLOGA: Edukativno o manekenstvu i krojenju

RADIONICE KPD SLOGA: Edukativno o manekenstvu i krojenju

U sklopu projekta „Imam stav“, sekcija mladih KPD “Sloga” ovog tjedna poziva građane na dvije  besplatne radionice namijenjene prvenstveno osobama u dobi od 15 do 25 godina, mada mogu doći i drugi.

Sutra (15. rujna)  s početkom u 18 sati u Hrvatskom domu će biti održana modno-edukativna radionica „Manekenka“ . Pod vodstvom osoba iz daruvarske udruge Impress  s polaznicima će se raditi na pravilnom držanju, hodanju, uspravnom stavu tijela, neverbalnoj gestikulaciji, motoričkim vještinama i vještinama koordinacije tijela, položaja u prostoru kao praktične  vježbe na odnosa prema publici i suočavanja s tremom.

Od srijede 16. rujna tri večeri za redom s početkom u 19 sati bit će održana dvosatna radionica „Krojim si kaput“  koju će voditi  Ivanku Ristić i dvije pomagačice. Polaznici će imati mogućnost  naučit  osnove šivanja; iglom i koncem te šivaćim strojem. Materijal osigurava Sloga, a uradak se može ponijeti kući.

Projekt „Imam stav“ KPD „Sloga“ Pakrac provodi od veljače kada je potpisan Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu projekata usmjerenog mladima s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Vrijednost projekta je 90.637 kuna, a sredstvima Ministarstva će biti sufinanciran sa 69.000 kuna.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email