PUB KVIZ „Ljepotice i zvijer“ pobjednici 3. izdanja kviza

PUB KVIZ „Ljepotice i zvijer“ pobjednici 3. izdanja kviza

Treće izdanje pakračkog PUB kviza održanog sinoć u ugodnoj atmosferi terase Hotela Pakrac pripalo je ekipi Ljepotice i zvijer.
Kviz je ove godine imao sedam ekipa s tri do pet igrača (Ljepotice i zvijer, Otporni na znanje, Superstars, Skok s votkom, Međedi, Šišmiši i Karanfili) sastavljenih većinom od mladih ljudi koji su udružili znanje u četverokružnom natjecanju poznate forme, koja je po jednom krugu imala petnaest nasumično raspoređenih pitanja iz područja povijesti, geografije, sporta, kulture, umjetnosti, lokalne i svjetske povijesti sve do latinskih izreka ili poznavanja filma. Natjecatelji su za svaki odgovor imali trideset sekundi, a kroz 60 – minutno natjecanje najpotkovanija znanjem pokazala se ekipa Ljepotice i zvijer u sastavu Nikolina Mijoč, Zvjezdana Drašner, Branka Dokša, Mirela Miletić i Matija Kulhavy. Oni su ovom pobjedom ujedno prekinuli dominaciju ekipe Otporni na znanje, dvostrukih pobjednika dosadašnjih izdanja kviza, koji su sinoć osvojili drugo mjesto.

I ovogodišnje izdanje PUB kviza održano je u provjereno kvalitetnoj organizaciji Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pakraca.
Odličan štimung, ugodna atmosfera i vrlo dobar odaziv ekipa, potvrda su da kod nas postoji interes za ovakav način zabave, a relativno jednostavna organizacija događaja razlog je više organizatoru da natjecateljima omogući svoje znanje staviti na kušnju i više puta godišnje.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email