PUB KVIZ U HOTELU PAKRAC “Otporni na znanje” pobjednici prvog pakračkog kviza

PUB KVIZ U HOTELU PAKRAC “Otporni na znanje” pobjednici prvog pakračkog kviza

 

Pristojno popunjena terasa caffe – bara „Bašča“ ugostila je sinoć od 20 sati točno trideset natjecatelja raspoređenih u šest ekipa živopisnih naziva prijavljenih za sudjelovanje na prvom pakračkom Pub kvizu organiziranom od strane Udruga djece  branitelja Domovinskog rata Pakrac – Lipik, a u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Pakraca.

Otporni na znanje, Lubeničari, Šmizle, Grupa TNT, Wonder Woman i Veseljaci – peteročlane grupe sastavljene većinom od mladih ljudi svoje su znanje udružili u četverokružnom natjecanju već poznate forme, koja po jednom krugu ima petnaest nasumično raspoređenih pitanja opće kulture iz područja povijesti, geografije, preko sporta, kulture, umjetnosti, lokalne povijesti sve do latinskih izreka ili poznavanja filma. Natjecatelji su za svaki odgovor imali trideset sekundi, a prosječno su pogađali preko deset odgovora po krugu. U 60 – minutnom natjecanju najs(p)retnijom se pokazala muška ekipa Otporni na znanje i pobijedila s minimalnom bodovnom razlikom ispred grupe TNT i trećeplasirane Wonder Women.

Odličan štimung, ugodna atmosfera i vrlo dobar odaziv ekipa, ali i gledatelja na ovu premijernu kviz formu potvrda je da kod nas postoji interes za ovakav način zabave, a relativno jednostavna organizacija događaja razlog je više da natjecatelji svoje znanje stave na kušnju i više puta godišnje.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone