Prva enduro utrka u Pakracu: “Titanovci” odlični u kategoriji rekreativaca

Prva enduro utrka u Pakracu: “Titanovci” odlični u kategoriji rekreativaca

BK “Titan” bio je jučer po prvi puta domaćin prvenstva Hrvatske biciklističke utrke u enduro disciplini koja je vožena sa startom  kod tri Križa na Kalvariji s ciljem kod zgrade suda na tri staze različite dužine, od 1000 do 1700 metara ukupne trase 20 – ak kilometara, koja se vozila na kraćim stazama na vrijeme.

2

U četiri kategorije natjecalo se 40 – ak natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a odličan plasman nije izostao niti kod domaćih biciklista.

Jure Rosić i Goran Arbanas natjecali su se u kategoriji rekreativaca i zauzeli drugo i treće mjesto odvozivši sve tri staze za 20 minuta i 54 sekunde odnosno 22 minute i 54 sekunde. Iako je Rosić u svojoj kategoriji (M1) na ostvarenim vremenom zauzeo odlično 5. mjesto  u ukupnom poretku bio je 9. dok je Arbanas zauzeo 15. mjesto.  Prvo mjesto na nacionalnom prvenstvu pripalo je Franu Lioviću, drugi je Veno Vrbanović, a treći je Mihael Pandžić. Tri najbolje plasirana u svom  kategorijama su nagrađeni odličjima i nagradama sponzora.

3

“Zadovoljan sam rezultatom budući da mi je ovo prva enduro utrka. Bilo mi je važno spustiti se i završiti utrku. Staze su bile odlično pripremljene kao i cijela organizacija”, rekao nam je Jure Rosić, član BK “Titan”. Niti Goran Arnabas nije krio zadovoljstvo istaknuvši kako je utrka odlično prošla s obzirom na vremenske prilike,  konkurenciju su poznavali s prijašnjih down – hill utrka, no budući da se još pronalaze u ovoj novoj disciplini, dojmovi su više nego odlični.

4      5

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email