[PROMO] “ZAŽELI I TI BITI JEDNA OD NJIH” LIPIK Program osposobljavanja za gerontodomaćice i kuharice

[PROMO] “ZAŽELI I TI BITI JEDNA OD NJIH” LIPIK Program osposobljavanja za gerontodomaćice i kuharice

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Obris u Pakracu u tijeku je Program osposobljavanja za gerontodomaćice u svrhu provedbe projekta “Zaželi i ti biti jedna od njih “. Program se sastoji od dva dijela; teorijskog i praktičnog, a provodi ga Pučko otvoreno učilište Obris u suradnji sa vanjskim suradnicima.
Nakon što prođu teorijski i praktični dio nastave, 9 polaznica će polagati ispit i dobiti diplome. Novo zanimanje gerontodomaćice, koje je sve traženije na tržištu, zaposlenim ženama upisat će se u e-radnu knjižicu i osigurati im veću konkurentnost na tržištu rada nakon provedbe projekta. Uz gerontodomaćice, 6 polaznica osposobljavati će se za kuhara koje će nakon uspješnog polaganja ispita dobiti diplomu te zanimanje upisati u e-radnu knjižicu.


Projekt „Zaželi i ti biti jedna pod njih“ ukupne vrijednosti 3.068.643,98 kn financira se 100% iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Razdoblje provedbe projekta je 30 mjeseci – 20.12.2017.g. do 19.06.2020.g. Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje (Područni ured Požega) i Centar za socijalnu skrb Pakrac.

Sadržaj publikacije isključiva je odgovornost Grada Lipika

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email