(PROMO) “ZAŽELI I TI BITI JEDNA OD NJIH” Zaposlenici i korisnici aktivni na “Sajmu cvijeća”

(PROMO) “ZAŽELI I TI BITI JEDNA OD NJIH” Zaposlenici i korisnici aktivni na “Sajmu cvijeća”

„Sajam cvijeća“, ugledna lipička višegodišnja dvodnevna manifestacija, ove je godine u lipičkom perivoju održana 18. i 19. svibnja , a članovi projektnog tima iskoristili su priliku te se kroz natjecanje uređenja okućnice svojim sugrađanima predstavili program projekta „Zaželi i ti biti jedna od njih“.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, osvojeno je visoko treće mjesto koje je tim vrjednije znamo li da su mu pridonijeli i sami korisnici ovog socijalnog programa na način da su posudili vlastite starine i tako nagrađenoj okućnici usadili potreban dah prošlosti.

Osim natjecateljskog karaktera, sajam je poslužio i društvenom momentu jer su se druženjem, međusobnom komunikacijom i interakcijom dodatno produbili ionako odlični međuljudski odnosi unutar tima. Nisu zanemareni niti potencijalno novi korisnici koji su mogli poslušati iskustva i dobiti informaciju iz prve ruke od dosadašnjih, koji već primaju uslugu potpore i podrške kroz program „Zaželi…“. Svi oni kojima se svidjelo što su čuli i potreban im je ovaj hvalevrijedan program mogli su tijekom dva sajamska dana ispuniti i prijavni obrazac.

Koliko je „Sajam cvijeća“ bio koristan i u službi naših zaposlenika i korisnika, govori  i činjenica da su pojedine žene po prvi puta imale priliku sudjelovati na manifestaciji u organizaciji Grada Lipika, dodatno se socijalizirati, ali i osjećati se korisnim članom ekipe. Sve one uložile su i vrijeme i trud zbog čega im se ovim putem još jednom od srca zahvaljujemo.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email