[PROMO] Svečano otvoren Petrakov kutak

[PROMO] Svečano otvoren Petrakov kutak

U nazočnosti članova PD Psunja te građana Pakraca i Lipika u subotu 27. listopada na Omanovcu  je svečano otvorena sjenica Petrakov kutak. Osmerokutni „saletl“ kako ga planinari nazivaju, smješten je nasuprot glavnog ulaza u planinarski dom, a obnovljen je sredstvima pristiglim iz regionalnog programa Nacionale zaklade za razvoje civilnog društva kroz natječaj „Naš doprinos zajednici“.

Subotnju svečanost dopisno su pozdravili i predstavnici Nacionalne zaklade ispričavši se na izostanku, a tom su prilikom podržali ovu inicijativu pakračkih planinara poželjevši im sreću u daljnjem radu.

Podsjetimo, pakrački projekt je kandidiran od strane Planinarskog društva Psunj iz Pakraca, a za kompletnu restauraciju sjenice odobreno je 11 tisuća kuna što je utrošeno za novi limeni pokrov te ručno izrađen stol s osam stolica. Radove su, dobrovoljnim volonterskim zalaganjem, izveli članovi PD Psunja.

 

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone