[PROMO] Obilazak krajnjih korisnika u sklopu projekta “Zaželi i ti biti jedna od njih”

[PROMO] Obilazak krajnjih korisnika u sklopu projekta “Zaželi i ti biti jedna od njih”

Projektni tim redovito obilazi krajnje korisnike, brine se o kvalitetnoj provedbi projekta.

Svakodnevno se razgovara s korisnicima i slušaju se njihove potrebe kako bi se projektne aktivnosti što bolje provodile te dodatno unaprijedile, a korisnici bili zadovoljni te dobili svu potrebnu skrb. Povratne informacije s terena od krajnjih korisnika projekta su izrazito pozitivne, korisnici su izuzetno zadovoljni radom djelatnica te nemaju nikakvih primjedbi.

Podsjećamo, uloga žena zaposlenih na projektu je pomoć u dostavi namirnica, pripremi obroka u kućanstvu, održavanje čistoće stambenog prostora, briga o higijeni, dostava lijekova, plaćanje računa, pomoć u socijalnoj integraciji, podrška kroz razgovore i druženje, što je od iznimne važnosti jer će se smanjiti socijalna isključenost i osamljenost. Također, na taj način će se smanjiti i institucionalizacija osoba starije životne dobi i osoba u nepovoljnom položaju, tj. povećati će se broj krajnjih korisnika koji će ostati u svojim domovima i biti što samostalniji za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Projekt je je vrijedan 3.068.643,98 kn i financiran je 100%  iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. iz Europskog socijalnog fonda.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email