PROMJENE U GRADSKOM VIJEĆU PAKRAC: Miroslav Vacek vijećnik HDZ-a

PROMJENE U GRADSKOM VIJEĆU PAKRAC: Miroslav Vacek vijećnik HDZ-a

Vijećnik Miroslav Vacek, koji je u Gradsko vijeće Pakrac izabran s Nezavisne liste Damira Špančića, jučer je ponovno postao članom HDZ-a i njihovog kluba vijećnika u GV. Kako je rekao na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, on je revidirao članstvo u toj stranci.

Nakon što je 2012. godine provedena revizija kompletnog članstva HDZ-a, dio članova koji su u tom trenutku bili nezadovoljni vodstvom stranke nisu potpisali upitnik, a Vacek se na lokalnim izborima 2013. godine pojavio na nezavisnoj listi, ne pripadajući formalno niti jednoj stranci, rekao je Davor Huška, predsjednik GO HDZ-a Pakrac.

„Kao nezavisnom vijećniku, uz Damira Špančića, namjera nam je u Gradskom vijeću biti potpora desnoj opciji. Mogu reći da sam jedan od utemeljitelja pakračkog HDZ-a i jednom razdoblju napravio sam možda krivi korak, a sada mi je drago što sam dobio mogućnost da se ponovno uključim u rad stranke“, rekao je Vacek.

Donedavno nezavisni vijećnik, sada će biti HDZ-ov, tako da će do svibnja iduće godine, kada budu lokalni izbori, pakračko Gradsko vijeće imati devet HDZ-ovih vijećnika, uz pet SDP-ova, jednog nezavisnog i jednog od prošle sjednice  ispred SDSS-a.

Zadovoljstvo što se hrvatski branitelj odlučio na aktivno bavljenje politikom izrazila je i dopredsjednica pakračkog HDZ-a Anamarija Blažević nadajući se uspješnoj dugogodišnjoj suradnji.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email