PROLJETNO “KRPANJE” ULICA Saniraju se udarna oštećenja

PROLJETNO “KRPANJE” ULICA Saniraju se udarna oštećenja

 

Na pakračkim gradskim prometnicama  u tijeku je uobičajena proljetno „krpanje“ udarnih rupu. Za to će u ovoj akciji biti iz gradskog proračuna potrošeno oko 250.000 kuna.

Zaposlenici bjelovarskog „Cestara“ koji već četvrtu godinu ima koncesiju za održavanje nerazvrstanih prometnica Pakraca ovog tjedna će odraditi krpanje na 34 lokacija, osim u naselju Pakrac,  i u Kusonjima i Omanovcu te još nekim naseljima, rekao nam je Saša Lapaš, stručni suradnik u odsjeku za stambene i komunalne poslove Grada Pakraca.

U proračunu za 2017. godinu za održavanje asfaltiranih nerazvrstanih cesta planirano je 450.000 kuna, a osim krpanja asfalta u to ulazi i zanavljanje prometne signalizacije, sanacije vodopropusta i slično pa se dinamika potrošnje ostvaruje na način da se dio sredstava uvijek čuva za sanacije oštećenja od posljedica mogućeg nevremena. Upravo iz toga razloga lani je na ovoj stavci utrošeno 515.000 kuna.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone