PROGRAM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA Niz sportskih i kulturnih manifestacija

PROGRAM OBILJEŽAVANJA DANA GRADA  Niz sportskih i kulturnih manifestacija

Jučerašnjom premijerom kazališne predstave „Roza Roz“, glumačke skupine KPD “Sloga” Pakrac u Hrvatskom domu “Dr. Franjo Tuđman”, započeo je službeni program obilježavanja Dana Grada Pakraca i blagdana svetog Josipa koji će trajati do 19. ožujka kada će biti zaključen uobičajenom svečanom sjednicom Gradskog vijeća Pakrac na kojoj će biti dodijeljene gradske nagrade za ovu godinu o čemu će odlučiti vijećnici na sjednici sazvanoj za 9. ožujka.

U ta tri tjedna, prema do sada poznatom programu građani i gosti će imati prilike prisustvovati i sudjelovati u više sportskih, kulturnih i zabavnih manifestacija pri čemu se  ulaznice neće naplaćivati uključujući i koncert rok grupe „Opća opasnost“ (sportska dvorana, 17. ožujka –  20 sati) što je možda za mnoge najinteresantniji sadržaj ovogodišnjeg programa.

Ističemo da se godinama najposjećeniji sadržaj priredba „Poklon mome gradu“ na kojoj nastupaju pakrački vrtićanci, osnovci i srednjoškolci uz dodjele nagrada najuspješnijima u prošloj školskoj godini održava 16. ožujka u 18 sati. Za 13. ožujka je zakazan Dan gospodarstva, a za 17. (subota)  Sajam udruga i Križni put, još dvije manifestacije koje Dan Grada iz godine u godinu čini prepoznatljivim. Između toga je još podosta  sportskih i kulturnih manifestacija gdje se kao organizatori i sudionici pojavljuju pakračke udruge. U odnosu na službeni plakat programa bit će određenih izmjena. Tako je do sada poznato da će izostati za 17. ožujka najavljena atletska utrka.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email