PROGRAM “GEA OPROSTI” Vrtićanci u akciji sadnje stabla

PROGRAM “GEA OPROSTI” Vrtićanci u akciji sadnje stabla

U nizu aktivnosti koje se održavaju tijekom travnja, u organizaciji Palijativnog tima Lipa u sklopu projekta „Gea oprosti“, jučer su svoj su doprinos dala i djeca iz pakračkog Dječjeg vrtića „Maslačak“. Uz članove Palijativnog tima, djelatnice i mališani dječjeg vrtića Maslačak i gradonačelnica Anamarija Blažević posadili su stablo ukrasnog bagrema na dječjem igralištu u „Veneciji“ što je postala već tradicionalna akcija, jer je ovo četvrto stablo koje je posađeno na ovom igralištu.

Program Palijativnog tima LiPa nastavljen je danas u pakračkom matičnom vrtiću gdje je šezdesetak mališana učilo o prirodi, biljkama i hrani pripremivši uz pomoć odgajateljica pravo klijalište sjemena, te se dobro zabavili uz edukativni crtić.

Danas je s počekom u 18 sati zakazano i javnozdravstveno predavanje dr. Jasmine Kovačević u pakračkom Domu zdravlja, a članovi i volonteri Palijativnog tima „LiPa“ 18. travnja na pakračkoj tržnici besplatno će građanima mjeriti tlak i šećer u krvi. Program završava 29. travnja kreativnom radionicom u Gradskoj knjižnici Pakrac koju će održati Mira Čelec.

 

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email