Elementarna nepogoda: Prijave šteta do 11. svibnja

Elementarna nepogoda:   Prijave šteta do 11. svibnja

Požeško-slavonski župan Alojz Tomašević donio je danas Odluku o proglašenju elementarne nepogode od  mraza za cijelo područje grada Pakraca koji je izazvao  štete na poljoprivrednim kulturama.

Prijave štete podnose se Povjerenstvu za procjenu štete od elementarne nepogode Grada Pakraca, Trg bana J. Jelačića 18, Pakrac (I kat, desno, ured br. 118), svaki radni dan od 7 do 15 sati, i to u roku od osam dana od dana proglašenja elementarne nepogode, zaključno sa 11. svibnjem (srijeda).

Kako stoji u priopćenju iz Grada Pakraca, radi prijave štete potrebno je donijeti važeći dokument kojim prijavitelj dokazuje da je vlasnik (korisnik) imovine za koju prijavljuje štetu (vlasnički list, posjedovni list, OPG upisnik, arkod upisnik, ugovor o zakupu), a sve nepravovremene i nepotpune prijave štete neće se uvažiti.

Za sve dodatne informacije za pakračko područje građani se mogu obratiti na e-mail adresu: marijan.sirac@pakrac.hr ili broj telefona: 411-080.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Share on LinkedIn0Print this pageEmail this to someone