PRIOPĆENJE IZ PAKRAČKE BOLNICE Od ponedjeljka poseban režim rada

PRIOPĆENJE IZ PAKRAČKE BOLNICE Od ponedjeljka poseban režim rada

Zbog epidemiološke situacije uzrokovane koronavirusom Opća županijska bolnica i bolnica hrvatskih veterana Pakrac od ponedjeljka uvodi potrebne mjere, a u svezi toga oglasili su se priopćenjem kojeg prenosimo u cijelosti.

U skladu s preporukama Kriznog stožera Ministarstva zdravstva i odluke Kriznog stožera OŽB i BHV Pakrac u vezi epidemiološke situacije uzrokovane COVID19 infekcijom u OŽB i BHV Pakrac obustavlja se od ponedjeljka 16.3.2020. sav elektivni operacijski program.

Rad  u specijalističko-konzilijarnoj djelatnosti (ambulante, laboratorij, RTG, specijalistička dijagnostika) reducira se osim za potrebe neodgodivih pregleda prema procjeni nadležnog liječnika.

Molimo pacijente da ne dolaze u bolnicu bez prijeke potrebe i da se pridržavaju naputaka Kriznog stožera Ministarstva zdravstva.

Hitni pacijenti zbrinjavaju se kao i do sada kroz OHBP.

Svi pacijenti kojima je odgođen pregled ili dijagnostički postupak o novom terminu bit će obaviješteni poštom ili telefonom.

Posjete na odjelima su zabranjene.

Navedene mjere donesene su s ciljem sprečavanja širenja zaraze te zaštite zdravlja. Za sve informacije radnim danom od 7 do 15 nazvati  034 254 444  centrala, 034 254 562 naručivanje, 099 468 63 61. Obavijesti će biti objavljene i na web stranicama bolnice www.ozbpakrac-bhv.hr.

Zahvaljujemo se na suradnji i razumijevanju.”

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email