PRIGODNI KUGLAČKI TURNIR Ovog vikenda narodnim načinom

PRIGODNI KUGLAČKI TURNIR Ovog vikenda narodnim načinom

Prigodni kuglački turnir ovog vikenda na pakračkoj kuglani bit će prva službena sportska manifestacija  na našem području u 2020. godini. Sportska zajednica Grada Pakraca nastavlja praksu započetu lani organizacijom kuglačkog turnira takozvanim  narodnim načinom koji će biti odigran 3. i 4. siječnja.

Osim druženja cilj je iskoristiti i natjecateljsku pauzu između dva dijela prvenstva koja traje do 11. siječnja za prvoligaše, odnosno do 24. siječnja za trećeligaše.

Pravila su prilagođena kuglačima amaterima. Natječe se momčadski s tri kuglača (moguća i jedna rezerva) u timu  na način  da svaki od njih baca u „čišćenje“ pet hitaca na četiri staze, ili ukupno 60 hitaca u petak te ponovo u subotu.

Prijave ekipa moguće je odraditi još sutra (petak) na mobitele 098/256-402 ili 099/417-3338. Kotizacija od 40 kuna po ekipi podrazumijeva bacanja, mogućnost osvajanja prigodnih nagrada za najuspješnije te zajedničko druženje na prigodnom domjenku. Oba dana natjecanje će početi u 18 sati.

Prvi takav turnir je održan lani, a pobijedili su igrači KK Pakraca u sustavu Zvonko Gnezda,  Vjekoslav Anušić i Antonio Juranović ispred ekipe koji su činili igrači „Slavonskog banovca“ Srećko Žulj, Žarko Štampf, Albert Jirasek i Damir Rendić. Lani je sudjelovalo 20 ekipa, a dio njih je došao i iz okolnih gradova pa su tako treće mjesto osvojili Kutinčani.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email