POZIV ZA ZAVRŠNU KONFERENCIJU PROJEKTA “Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili”

POZIV ZA ZAVRŠNU KONFERENCIJU  PROJEKTA “Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili”

U srijedu 30. svibnja 2018. godine s početkom u 17 sati u konferencijskoj dvorani Quella u prostoriji Bolnice Lipik na adresi Marije Terezije 13, Lipik održat će se završna konferencija vezana za projekt „Educirani i zaposleni bili, lipičko pivo pili“.

Projekt je prijavljen na natječaj „Poticanje društvenog poduzetništva“ i provodio se od 1. lipnja 2017. godine.

Ukupna vrijednost projekta, prema potpisanom Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, iznosi 611.379,20 kuna. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 519.672,32 kuna.

Kroz provedbu projekta provedene su sve planirane aktivnosti koje uključuju: Javno predstavljanje projekta, Motivacija radionica, Edukacija o osnovama poduzetništva, Program o proizvodnji piva – teorija, Studijsko putovanje, nabavljena je oprema i sirovine za proizvodnju piva, Praktična nastava, Edukacija o marketingu i prodaji, izrada Marketing plana, Poslovnog plana, Strategija razvoja Udruge Nogometni klub Lipik 1925, Istraživanje tržišta.

Ovim projektom 20 polaznika naučilo je samostalno proizvoditi domaće „craft“ pivo, a spomenute aktivnosti pružile su im razne mogućnosti nadogradnje vlastitog znanja, kao i ostvarivanje vlastitog potencijala.

Na završnoj konferenciji predstavit će se rezultati projekta, daljnji planovi i održat će se degustacija LIPIK ALE piva proizvedenog tijekom trajanja projekta.

Molimo Vas da svoj dolazak na završnu konferenciju i degustaciju Lipik Ale piva prijavite do 29. svibnja 2018. do 10 sati.

Prijavu možete obaviti na kontakt:

Viktorija Stepić, voditeljica projekta na mail: [email protected] ili na broj 098/986-6839 ili Ivor Podunavac, asistent projekta na mail: [email protected] ili na broj 098/947-6033 ili putem obrasca na Internet stranici www.lipikale.com/prijave.

 

*Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

* Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost Udruge Nogometni klub Lipik 1925.

 

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email