POZIV NA OPREZ Policija u Pakracu traga za naoružanim pljačkašem

POZIV NA OPREZ Policija u Pakracu traga za naoružanim pljačkašem

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Razbojništvo“ na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, jutros su policijski službenici PP Pakrac u Pakracu zatekli dvije muške osobe koje se dovode u vezu s navedenim djelom od kojih je jedna uhićena, a druga u bijegu.

Policijski službenici intenzivno tragaju za odbjeglom osobom, a radi se o muškarcu starosti oko 35 godina, jače građe, crne kose, odjeven u traperice i  sivu majicu s kapuljačom, a koji je najvjerojatnije naoružan.

Pozivamo građane na oprez, a ukoliko raspolažu korisnim informacijama o osobi za kojom se traga neka  obavijeste policiju na broj 192, stoji u priopćenju Nikoline Janković, glasnogovornice PU Požeško-slavonske.

Zbog sumnje u pljačku poštanskog ureda u Siraču jutros je pakračka policija zatekla dvojicu osumnjičenih muškaraca koji se dovode u vezu s tom pljačkom te je pritom jedan od njih i uhićen dok je drugi pobjegao. Pljačka poštanskog ureda u Siraču dogodila se oko 7:20 ujutro, a pakrački policajci dvojicu osumnjičenih muškaraca legitimirali su u Pakracu oko 10 sati.

Podjelite na društvenim mrežama...
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
0Share on LinkedIn
Linkedin
Print this page
Print
Email this to someone
email